AudaxCeph, invitație la download

Puteți downloada, acum, gratuit cea mai nouă versiune a pachetului de Soft Ortodontic AudaxCeph.

AudaxCeph este un set de software ortodontic complet, în care un ortodont găsește instrumentele necesare pentru a gestiona eficient datele ortodontice ale pacienților, precum și posibilitatea trasării analizelor cefalometrice într-un mod foarte simplu și rapid. Acesta este un instrument potrivit pentru utilizare zilnică, dar, de asemenea, și pentru studiul și planificarea tratamentului în cazuri mai dificile. De asemenea, veți putea să particularizați orice tip de analiză cefalometrică, ba chiar să creați analize noi, în funcție de nevoile dumneavoastră.

AudaxCeph va gestiona cu grijă: fotografiile ortodontice, analizele cefalometrice, suprapunerile fotografiilor peste imaginile radiologice (comparații ”before and after”) creând premisele necesare (dacă este nevoie) pentru abordarea cazului din perspectivă chirurgicală ortodontică și ortognatică, cu ajutorul funcției de simulare și anticipare VTO (Visual Treatment Objective).

Ca să vă ajutăm să deveniți familiari cu interfața softului și cu tehnologia din spatele acestuia, vă invităm să downloadați și să începeți să folosiți AudaxCeph. Echipa vă va raspunde întrebărilor tehnice în timpul perioadei de probă, precum și după aceea.

Pentru a afla mai multe despre cum AudaxCeph v-ar putea ajuta în munca dumneavoastră faceți click aici sau contactați-ne pentru a descoperi împreună cum acest soft poate să vă furnizeze o metodă eficientă de gestionare a datelor pacienților dumneavoastră.

Pentru detalii, contactați reprezentantul AudaxCeph în Romania: Drd. David Ovidiu, Fizician medical, telefon: 0724 090 880, e-mail: ovidiu.david@gmail.com, www.cbct.ro.