Scopul

Familiarizarea cursanților cu softul BlueSkyPlan și în special cu modulul Orto utilizand un workflow specific pentru realizarea setup-ului orthodontic și evidențierea rolului setup-ului în alegerea planului de tratament. Obținerea în urma setup-ului de alignere sau Indirect Bonding Trays. Prezentarea unui limbaj de comunicare cu tehnicianul dentar pentru realizarea celor mentionate anterior prin intermediul softului BSP.

Trebuie să precizez că scopul cursului nu este acela de a transforma cursanții în IT-ști ci de a le arăta cum pot utiliza în cel mai simplu mod avantajele digitalizării în ortodonție. Daca nu folosiți scanner intraoral, nu-i nimic, vă vom digitaliza noi amprentele.

Conținut

Prezentare succintă a softurilor CBCT de pe piață și a tipurilor de fișiere dicom și stl.

Tipuri de fișiere Dicom: singleframe și multiframe.

Condiții pentru obținerea unei achiziții stl utilizabile în crearea set-up ului ortodontic

Workflow-ul specific va include Setup-ul orthodontic și aspecte din comunicarea dintre ortodont și technician folosind softul BSP.

Fiecare participant va avea propriul laptop și mouse. Pachetul software inclus, va fi instalat prin conexiune de la distanță pe computerul clientului înainte de eveniment.

Asistență în instalarea software-ului și obținerea celor 6 exporturi gratuite și apoi asistență tehnică gratuită pentru realizarea proiectelor de alignere ortodontice sau IBT.

Continut suplimentar similar  https://www.youtube.com/watch?v=Kl6O9RR_YHc

Preț

1200 lei / participant, 6 exporturi gratuite plus inca 2 pentru prima instalare a softului, instalare software, training

Locuri limitate

Data

14.10.2023, începând cu ora 9. Durata cursului 3 ore.

Locație

Online pe Zoom. Cursul va fi înregistrat și la finalul acestuia, fiecare participant va primi o copie a inregistrarii video a acestuia.

Lectori

Tehnician dentar Liliana Mihalcea si reprezentant BSP Romania, David Ovidiu

Înscrieri și informații suplimentare

Telefon: +40724090880, David Ovidiu

E-mail: ovidiu.david@gmail.com