Scurtă prezentare a softurilor CBCT de pe piață și a tipurilor de fișiere dicom și stl.

Tipuri de fișiere Dicom: singleframe și multiframe

Condiții pentru obținerea unei achiziții CBCT utilizabile în crearea ghidurilor chirurgicale

Descrierea fluxurilor de lucru ale programului Blue Sky Plan de la achiziția CBCT la exportul STL al ghidului chirurgical.

Suprapunerea manuală și automată a modelului digital al pacientului peste achiziția CBCT. Minimizarea erorilor de  suprapunere.

Utilizarea funcției reslice pentru modificarea radiografiei 3D CBCT astfel incât aceasta sa fie simetrică raportată la planul sagital central și la planul ocluzal.

Utilizarea funcției de segmentare din programul BSP pentru evaluarea ofertei osoase a celor două arcade dentare și vizualizarea 3D rendering a  rădăcinilor dinților pentru a evita contactul implantelor de ancorare cu acestea.

Analiza CBCT în vederea găsirii zonei bicorticale aflată la intersecția peretelui mezial anterior al sinusului maxilar si planșeului cavitatii nazale.

Prezentarea de cazuri diferite de asimetrii bilaterale si evidențierea specificului acestora referitoare la principiul inserării tricorticale a implanturilor .

Utilizarea cu precauție a funcției legate de densitatea osoasă în CBCT.

Inserarea implanturilor anterioare și apoi posterioare cu perimetrarea celor două ghiduri chirurgicale și prelucrarea lor ulterioară.

Proiectarea locașurilor pentru sleeve-uri și explicatii legate de offset și calculul acestuia.

Exportul celor două fișiere stl cu ghidurile chirurgicale.

Asistență în instalarea software-ului și obținerea celor 6 exporturi gratuite și apoi asistență tehnică gratuită pentru realizarea proiectelor de ghiduri chirurgicale

Fiecare participant va avea propriul laptop și mouse. Pachetul software inclus, va fi instalat prin conexiune de la distanță pe computerul clientului înainte de eveniment.

Locuri limitate

Preț: 1200 lei / participant, 6 exporturi gratuite, plus 2 pentru prima instalare a softului

Data: 04.11.2023, Începând cu ora 9. Durata cursului 3 ore.

Locație: Online pe Zoom. Cursul va fi înregistrat și la finalul acestuia, fiecare participant va primi o copie a inregistrarii video a acestuia.

Lector, Reprezentant BSP Romania, David Ovidiu

Înscrieri și informații suplimentare

Telefon: +40724090880, David Ovidiu

E-mail: ovidiu.david@gmail.com