Scurtă prezentare a softurilor CBCT de pe piață și a tipurilor de fișiere dicom și stl.

Tipuri de fișiere Dicom: singleframe și multiframe

Condiții pentru obținerea unei achiziții CBCT utilizabile în crearea ghidurilor chirurgicale

Explicația fluxurilor de lucru ale programului Blue Sky Plan versiunea 4.12 de la achiziția CBCT la exportul STL al ghidului chirurgical.

Suprapunerea manuală și automată a modelului digital al pacientului peste achiziția CBCT. Minimizarea erorilor de  suprapunere.

Functia de segmentare din BlueSkyPlan si rolul ei in diferite specialitati ale stomatologiei

Inserarea implanturilor, adăugarea de sleeve-uri personalizate și determinarea offsetului în funcție de tipul de implant in cazul in care se lucreaza fara trusa ghidata.

Inserarea implanturilor, adăugarea de sleeve-uri specifice fiecarei truse ghidate și determinarea offsetului în funcție de tipul de implant in cazul in care se lucreaza cu trusa ghidata.

Manipularea, importul, verificarea fișierelor pentru planificarea ghidurilor chirurgicale și pregătirea fișierelor pentru 3DPrinting.

Alegerea corectă a fluxului de lucru în funcție de situația existentă a pacientului în diferite tipuri de edentații: edentat total, termino-terminal sau breșă dentară

Sleeve-uri și accesorii – exemple de unde le puteți cumpăra și cum să le folosiți

Asistență în instalarea software-ului și obținerea celor 6 exporturi gratuite și apoi asistență tehnică gratuită pentru realizarea proiectelor de ghiduri chirurgicale

Fiecare participant va avea propriul laptop și mouse. Pachetul software inclus, va fi instalat prin conexiune de la distanță pe computerul clientului înainte de eveniment.

Locuri limitate

Preț: 1000 lei / participant, 6 exporturi gratuite, plus 2 pentru prima instalare a softului

Data: 28.10.2023, Începând cu ora 9. Durata cursului 3 ore.

Locație: Zoom online. Cursul va fi înregistrat și la finalul acestuia, fiecare participant va primi o copie a inregistrarii video a acestuia.

Lector

Reprezentant BSP Romania, David Ovidiu

Înscrieri și informații suplimentare

Telefon: +40724090880, David Ovidiu

E-mail: ovidiu.david@gmail.com