Azi 13.05.2021 am semnat cu Blue Sky Bio LLC Chicago Illinois acordul prin care devenim unicul lor distribuitor in Romania. In urma cursurilor How to make yourself a surgical guide si Guide Me, am fost selectati in aceasta pozitie.

Intentia noastra este sa facem cat mai multe cursuri despre crearea ghidurilor chirurgicale si alignerelor ortodontice cu ajutorul softului BlueSkyPlan. De asemenea dorim sa cream un aligner planning center care va deservi comenzile de la centrul Blue Sky Bio care deserveste medici din peste 140 de tari.

Creditele de export se vor putea cumpara de la noi cu preturi mai mici pentru clientii din Romania.

Am revenit cu detalii legate de creditele de export pentru programul BlueSkyPlan. In acest moment pentru minima achizitie de 6 EC platiti la cursul de 4.26 lei/USD suma de 105.61 lei/EC, daca doriti ca factura sa fie deductibila, TVA-ul fiind inclus in suma de mai sus. Daca nu doriti sa fie deductibila, o sa platiti pentru un credit de export 90 de lei. Daca cumparati de la noi minim 5 exporturi, o sa platiti tot 90 de lei. La 10 exporturi o sa fie 85 lei/EC iar la 50 de exporturi pretul o sa fie de 80 lei/EC. Daca aveti intrebari va stau la dispozitie. Daca doriti sa aveti proiectul BSP cu ghidul facut in el, dupa simularea de implante facut de mine tinand cont strict de planul dvs. de tratament, serviciul acesta costa 300 de lei pe caz. Dumneavoastra in acest caz alocati cazului respectiv maxim 15 minute in care o sa imi validati sau modificati simularea mea de implante.