Noile tipuri de softuri începând cu 1 nov 2019

750 de euro este prețul celui mai ieftin modulul AudaxCeph SuperEasy care are trei functii: Realizarea de analize cefalometrice  si analize ale modelelor de studiu, raporturile automate in urma punerii manuale a punctelor cefalometrice si exportorile analizelor (MS Excel, PDF, PPT, EMF,…).

AudaxCeph Empower  are in plus modulul TINA pe langa functiile din varianta SuperEasy. TINA este programul de trasare automată a punctelor cefalometrice. Acest modul costa 1500 de euro.

Modulul TINA de vinde si separat pentru cei care au variante mai vechi ale softului cu pretul de 750 de euro.

Varianta 6 a softului AudaxCeph introduce pe langa analize noi, conceptul de Skull growth projection precum si o interfata mai simplificata, mai accesibila si predictibila a softului. Modulul se numeste AudaxCeph Ultimate si costa 3250 de euro. Functiile pe care le are in plus fata de Empower sunt:

– Suprapunerea cefalometrică (cephalometric superimposition);

– Simularea tratamentului (VTO);

– Simularea chirurgiei ortognatice;

– Realizarea de analize cefalometrice proprii sau personalizate;

– Gestionarea fotografiilor ortodontice

Prețul softului conține instalarea, licențierea și trainingul aferent utilizării eficiente a programului, precum și aspecte de anatomie craniofacială legate de plasarea punctelor cefalometrice explicate prin intermediul cefalometriei 3D pentru o mai bună înțelegere a identificării și medierii lor pe teleradiografiile de profil.

Preturile de mai sus nu contin TVA.

Mai multe detalii puteți obține trimițând un e-mail la ovidiu.david@gmail.com sau la numărul de telefonul: 0724 090 880.