Consiliere cumpărare aparate de radiologie dentară și training CBCT

De multe ori, dacă vrei să investești într-un sistem CBCT sau chiar 2D, nu poți să te hotărăști. Ai nevoie să-ți fie explicate toate specificațiile tehnice ca să știi pe ce dai banii. Este adevărat că foarte multe lucruri pe care le citești într-o ofertă la descriere nu îți sunt cunoscute. Nu poți face distincția între ce este pentru impresionare și ce este util. Ți se bagă sub nas tot felul de funcții care sunt foarte importante, dar de fapt ele nu sunt nimic, pentru că producătorii trebuie să le aibă, deoarece și concurența le are sub o altă formă.

Decizia de cumpărare este destul de grea. Am fost la ultimele trei ediții ale IDS Koln, cel mai mare târg de produse stomatologice din lume, organizat din doi în doi ani, la care se prezintă toate noutățile de ultimă oră lansate pe piață. Am colindat kilometri prin expoziție și m-am uitat și am intrebat. Am luat mostre, viewere și pliante. Nu poți spune că unul este mai bun decât altul, pentru că intervin multe lucruri, dar trebuie să te hotărăști să cumperi unul. De preferabil unul care are ASR sau Autorizatie de punere pe piata emisa de CNCAN, pentru că altfel trebuie să-i faci tu ASR. Bine ar fi ca instalarea sa se faca dintr-o etapa si pe 10 ani.

Consiliem obiectiv la raport preț calitate pe oricine dorește și explicăm toate specificațiile tehnice, ca să știe clientul ce cumpară.

Dorim să vă mai anunțăm pe această cale că putem să vă oferim training  pentru asistenții de radiologie dentară începând cu radiografiile intraorale până la nivelul exportului imaginilor CBCT în orice fel de soft doriți, la sediul dvs sau la alta locatie.