AudaxCeph gratuit pentru studenți & universități

Pachet complet de Soft Ortodontic, gratuit pentru Universități și studenți.

Audax a menținut întotdeauna relații durabile cu universitățile și cu instituțiile de învățământ. Împreună desfășurăm diverse programe care furnizează accesul la soft medical gratuit pentru mediul academic. Ce primim în schimb este faptul că învățăm să ne lărgim orizontul și să ne dezvoltăm aplicațiile înspre dorințele și necesitățile clienților.

Audax oferă universităților softul AudaxCeph gratuit pentru uz intern, acesta fiind limitat la activitățile educaționale și de cercetare.

Audax, de asemenea, sprijină comunitatea de studenți, furnizându-le pachete de softuri ortodontice gratuit, conținând tot ceea ce este necesar pentru finalizarea analizelor cefalometrice, suprapuneri de fotografii peste imaginile radiografice împreună cu simularea și predicția tratamentului chirurgical, dacă este necesar.

Echipa AudaxCeph vă va ajuta în permanență, răspunzându-vă la întrebari în toată perioada de utilizare a softului.

Pachetul gratuit de soft educațional AudaxCeph este unul complet, care include: evidența bazei de date a pacienților și documentației lor ortodontice, crearea analizelor cefalometrice, tipurile de analize (lateral, PA, model de studiu), suprapunerile (incluzând fotografii și teleradiografii, sau chiar mixte), permite gestionarea rapoartelor analizelor și prin funcția de simulare și anticipare VTO pe care o are inclusă, putând creea predicții pentru rezultatul chirurgical sau ortodontic al tratamentului.

Alăturați-vă comunității de utilizatori AudaxCeph ca să vă îmbunătățiți imediat procesul de diagnostic, precum și evidența și gestionarea pacienților.

Pentru detalii, contactați reprezentantul AudaxCeph în Romania: Drd. David Ovidiu Tiberiu, Fizician medical, telefon: 0724 090 880, e-mail: ovidiu.david@gmail.com, www.cbct.ro.