Promoție Sărbători de Iarnă 2017, TVA redus la ZERO!

500 de euro este prețul modulului AudaxCeph Essentials care nu mai este oferit la vânzare pe site-ul www.audaxceph.com. Acesta se vinde doar în perioadele de promoție. Modulul AudaxCeph Advantage este redus și el în această perioadă la 2000 de euro. Noutatea, anul acesta, este că oferim și un soft cu un abonament anual AudaxCeph SuperEasy, al carui preț în perioada aceasta este de 200 de euro. Mai multe detalii despre prețuri și prezentare găsiți la: https://cbct.ro/preturi-audaxceph-si-audaxcinema/.

Așa cum mulți dintre dumneavoastră știți deja, AudaxCeph a lansat programul de trasare automată a punctelor cefalometrice denumit TINA. Acesta costă, în această perioadă, 600 de euro. Modul de funcționare al acestuia îl puteți vedea în următorul link: http://audaxceph.com/features/automatic-tissue-tracing/.

Prețul softului conține instalarea, licențierea și trainingul aferent utilizării eficiente a programului, precum și aspecte de anatomie craniofacială legate de plasarea punctelor cefalometrice explicate prin intermediul cefalometriei 3D pentru o mai bună înțelegere a identificării și medierii lor pe teleradiografiile de profil.

Mai multe detalii puteți obține trimițând un e-mail la ovidiu.david@gmail.com sau la numărul de telefonul: 0724 090 880.